Termeni si conditii

Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro).

Site-ul HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro) este operat de societatea T&C NET S.R.L., cu sediul in Str. Ana Davila nr. 7, Sector 5, Bucuresti, CUI RO10838722, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7489/1998.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TCNET are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ii sunt furnizate.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro) in urmatoarele scopuri:

• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro)    si a tertilor cu care HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar HoReBar - Solutii Horeca (horebar.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email magazin@tcnet.ro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii utilizatorii/vizitatorii iau la cunostinta faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in orice moment, accesand linkul de dezabonare inclus in comunicarile din partea www.horebar.ro.

Totodata, utilizatorii/vizitatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin transmiterea unui email la adresa magazin@tcnet.ro
Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.