Poze NOD32 Antivirus Business Edition pentru 10 PC-uri / 1 an

     
Pin It


NOD32 Antivirus Business Edition pentru 10 PC-uri / 1 an

Pret (fara TVA): 1.112 RON

Pret (TVA inclus): 1.323,28 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita in Bucuresti pentru minim 3 produse comandate.

Cu NOD32 Antivirus Business Edition va protejati datele si sistemul de operare astfel: Antivirus, Antispyware, Gamer Mode, Anti-Phishing si Scanare Cloud

Antivirus şi Antispyware: vă asigură protecţie proactivă împotriva tuturor tipurilor de ameninţări online sau offline

Scanare Cloud-powered: beneficiaţi de scanări mai rapide care utilizează sistemul de reputaţie online a fişierelor pentru crearea de liste albe cu fişierele sigure

Anti-Phishing: vă protejează împotriva tentativelor de furt a datelor sensibile, precum numele de utilizatori, parolele sau credenţialele bancare de către false site-uri.

Scanează Fişierele în timp ce se descarcă online. Micşorează timpul de scanare prin analizarea fişierelor de mari dimensiuni chiar în timpul în care acestea se descarcă.

Controlul Mediilor de Stocare: blochează mediile necunoscute CD, DVD, USB sau alte medii. Previne copierea neautorizată a datelor private pe dispozitive externe
Sistem Host-based Intrusion Prevention (HIPS): Permite configurarea comportamentului sistemului în cele mai avansate detalii.

De-a lungul valabilităţii licenţei aveţi dreptul de upgrade la cea mai nouă versiune ESET NOD32 Antivirus.

ESET Unilicense este un sistem unic de licenţiere ce vă permite să extindeţi protecţia către toate sistemele de operare care rulează pe un singur PC (Windows, Mac OS sau Linux). În plus, aveți dreptul de a transfera licența ESET pe un calculator nou, cu condiția să nu o mai utilizați pe cel vechi. Licența rămâne valabila și la înlocuirea sistemului de operare cu altul mai nou.

ESET Remote Administrator
Toate soluțiile ESET sunt administrabile prin instrumentul ESET Remote Administrator, care vine livrat standard cu licențele business.  Puteți astfel administra, din fața unei singure console, sute sau mii de stații Windows, Mac OS, Linux.  Aplicați astfel politici de securitate, monitorizați detecții și configurați de la distanță endpoint-uri din fața oricărui sistem din rețea.
  

 

0214109538 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:30

 


Detalii produs


Categorie: Antivirus

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: ESET