Poze ESET Smart Security Business Edition pentru 10 PC-uri / 1 an

     
Pin It


ESET Smart Security Business Edition pentru 10 PC-uri / 1 an

Pret (fara TVA): 1.349 RON

Pret (TVA inclus): 1.605,31 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita in Bucuresti pentru minim 3 produse comandate.

Cu ESET Smart Security Business Edition va protejati datele si sistemul de operare astfel: Antivirus, Antimalware, Antispam, Firewall, Anti-Theft, Parental Control si Anti-phishing

Antivirus: vă asigură protecţie proactivă împotriva tuturor tipurilor de ameninţări online sau offline

Anti-Phishing: vă protejează împotriva tentativelor de furt a datelor sensibile, precum numele de utilizatori, parolele sau credenţialele bancare de către false site-uri.

Modulul Anti-Theft: Localizează şi vă ajută să regăsiţi laptopul furat
Localizaţi pe hartă laptopul furat şi monitorizaţi activitatea care se desfăşoară pe el. Cu funcţia uşor de configurat ESET Anti-Theft, datele stocate de dumneavoastră pe computer sunt protejate acum la un nivel şi mai înalt.

De-a lungul valabilităţii licenţei aveţi dreptul de upgrade la cea mai nouă versiune ESET NOD32 Antivirus.

ESET Unilicense este un sistem unic de licenţiere ce vă permite să extindeţi protecţia către toate sistemele de operare care rulează pe un singur PC (Windows, Mac OS sau Linux). În plus, aveți dreptul de a transfera licența ESET pe un calculator nou, cu condiția să nu o mai utilizați pe cel vechi. Licența rămâne valabila și la înlocuirea sistemului de operare cu altul mai nou. 

ESET Remote Administrator
Toate soluțiile ESET sunt administrabile prin instrumentul ESET Remote Administrator, care vine livrat standard cu licențele business.  Puteți astfel administra, din fața unei singure console, sute sau mii de stații Windows, Mac OS, Linux.  Aplicați astfel politici de securitate, monitorizați detecții și configurați de la distanță endpoint-uri din fața oricărui sistem din rețea.

 

0214109538 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:30

 


Detalii produs


Categorie: Antivirus

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: ESET