Poze ESET Endpoint Secure Enterprise - 1 Year Subscription

     


ESET Endpoint Secure Enterprise - 1 Year Subscription

Pret (fara TVA): 300 RON

Pret (TVA inclus): 357 RON

Pret pachet (5 buc) (fara TVA): 1.500 RON

Pret pachet (5 buc) (TVA inclus): 1.785 RON

x 5  

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Livrare gratuita in Bucuresti pentru minim 3 produse comandate.

Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 5 bucati.

Endpoint Antivirus

Oferă protecție robustă de antivirus și antispyware, indiferent dacă pe echipamentele dvs. rulează Windows sau MacOS. Motorul nostru premiat anti-phishing protejează informațiile delicate ale companiei, cum ar fi numele de utilizator și parolele, împotriva site-urilor false. Celelalte tehnologii avansate din interior includ scanarea prin cloud, controlul dispozitivului și multe altele.


Mobile Security

Tehnologia proactivă ESET NOD32®, optimizată pentru platformele mobile, oferă protecție în timp real pentru a proteja toate aplicațiile și fișierele de pe dispozitivele Android și include controlul anti-phishing. Pentru dispozitivele iOS, puteți face push de la distanță setărilor și restricțiilor pentru a spori securitatea dvs. iOS mobil. Anti-Theft vă permite să blocați / deblocați de la distanță sau să ștergeți toate datele de pe dispozitive Android și iOS.


Virtualization Security

Indiferent dacă utilizați VMware sau o altă soluție de virtualizare, vă puteți baza pe protecția ESET pentru a vă menține securitatea VP. Cu cache-ul local comun ESET și protecția unui produs ESET de securitate bazat pe agenți, veți obține o viteză de scanare semnificativ îmbunătățită.


File Security

Protecția antivirus și antispyware elimină toate tipurile de amenințări, inclusiv viruși, rootkituri, viermi și spyware. Scanerul avansat de memorie monitorizează comportamentul proceselor rău intenționate, în timp ce scanarea opțională din partea cloud asigură o performanță și o detectare mai bună.


Endpoint Security

ESET Endpoint Security oferă toate avantajele produsului ESET Endpoint Antivirus, plus Firewall cu două căi, control Web, protecție Botnet și multe altele. Cu această soluție aveți opțiunea de a instala ESET Endpoint Security sau ESET Endpoint Antivirus pe obiective individuale, indiferent dacă rulează Windows sau macOS.


Remote Management

Indiferent dacă folositi Windows, Mac sau Linux sau chiar mașini virtuale și smartphone-uri, puteți gestiona securitatea companiei dintr-un singur punct. Instalați software-ul de securitate de la distanță și obțineți o privire de ansamblu asupra securității rețelei.


Mail Security

Construit folosind tehnologia ESET NOD32 dovedită, soluțiile ESET pentru serverele dvs. de e-mail de tip mission-critical elimină spam-ul și programele malware înainte ca acestea să ajungă la cutiile poștale ale utilizatorilor. ESET Mail Security este foarte potrivit pentru a completa securitatea rețelei dvs., oferind o primă linie de apărare esențială.


Gateway Security

Protejează gateway-urile HTTP și FTP împotriva virușilor, viermilor, spamurilor și a altor amenințări cunoscute și emergente. Dispunând de un load mic al sistemului, soluțiile ESET Gateway Security sunt potrivite pentru sistemele care manipulează zilnic cantități mari de date.


Gateway Security DA
Mail Security DA
Endpoint Security DA
File Security DA
Virtualization Security DA
Mobile Security DA
Endpoint Antivirus DA
Remote Management        DA 


Se pot comanda minim 5 licente din acest produs!!!

Licenta este valabila 1 an!

0214109538 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:30

 


Detalii produs


Categorie: Antivirus

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: ESET